Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντιμπάλα!

20:26 21/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Μετά τους Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μπλεζ Ματουιντί, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο λόγος για τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

«Πήρα τα αποτελέσματα για τον Covid-19 και ήταν θετικά. Ευτυχώς είμαι σε τέλεια κατάσταση», έγραψε χαρακτηριστικά στα social ο Αργεντινός επιθετικός της Μεγάλης Κυρίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ώρες είχε κυκλοφορήσει στη γειτονική

χώρα ότι ο Αργεντινός έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό, ωστόσο, οι πληροφορίες είχαν διαψευστεί από επίσημα χείλη.

Το βράδυ του Σαββάτου, όμως, ο ίδιος ο Ντιμπάλα ανακοίνωσε ότι πάσχει από τον Covid-19. Οπως προαναφέραμε, είναι ο τρίτος παίκτης της Γιουβέντους, που βρίσκεται θετικός, μετά τους Ρουγκάνι και Ματουιντί, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποχωρήσει από την Ιταλία και είναι στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι στη Μαδέιρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντιμπάλα, όπως και οι συμπαίκτες του στην Γιουβέντους, βρίσκεται σε καραντίνα από τις 11 Μαρτίου και θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η Γιουβέντους πάντως στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο Αργεντινός νιώθει καλά και δεν παρουσιάζει τα συμπτώματα του ιού.

COVID-19, terzo giocatore positivo ➡️ https://t.co/MyA52leciY pic.twitter.com/7QJOB8XFH7

— JuventusFC (@juventusfc) March 21, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα