«Θέλει δανεικό τον Ποντένσε η Σέλτικ»

13:20 12/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μετακινήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς, τον Γενάρη που μας πέρασε. Ο 25χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε με το σκεπτικό ότι θα βοηθήσει την ομάδα του Εσπιρίτο, ωστόσο, ο νεαρός δεν έχει καταφέρει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Το lockdown, μάλιστα, τον κράτησε για μία εβδομάδα παραπάνω εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Παρότι δεν έχει αγωνιστεί τόσο, όσο στον Ολυμπιακό,

ο Πορτογάλος άσος έχει συλλέξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Σύμφωνα με την «Mirror», μία από αυτές είναι η Σέλτικ. Ο Σκωτσέζικος σύλλογος θέλει να αποκτήσει τον ταλαντούχο εξτρεμ με την μορφή δανεισμού, κάτι που δεν θα δεχτεί τόσο εύκολα, ο προπονητής των «λύκων».

Συγκεκριμένα, ο Νούνο Εσπιρίτο υπολογίζει κανονικά τον ποδοσφαιριστή που κόστισε 17 εκ. λίρες στην ομάδα του. Μάλιστα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, είχε κάνει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, να μην μείνει σε καραντίνα ο Ποντένσε για 14 ημέρες, ώστε να είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια. Ο Ποντένσε έχει προλάβει να αγωνιστεί σε οκτώ ματς, με μόλις μία ασίστ στο παλμάρε του.

Keywords
Τυχαία Θέματα