Θαύματα γίνονται αρκεί να τα πιστέψεις

11:30 15/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Κόντρα στη λογική η σημερινή προσπάθεια του Άρη στο Κλεάνθης Βικελιδης απέναντι στη Μόλντε. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα προσπαθήσει να πετύχει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.

Οχι τόσο σε ότι αφορά τη δυναμικότητα του αντιπάλου, όσο για το βαρύ και άδικο σκορ του πρώτου αγώνα.

Τα τόσα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο έχω δει να γίνονται ποδοσφαιρικά θαύματα. Κάποια εξ αυτών είχα τη τύχη να τα ζήσω από κοντά. Όπως εκείνη τη κρύα νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου του 2010 στη Μαδρίτη.

Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Άρη του Εκτορ Ραούλ Κούπερ να κερδίζει μέσα στο σπίτι της

την κάτοχο του Γιουρόπα Λίγκ Ατλετικο Μαδρίτης.

Είδα τον Κόκε, τον Λαζαρίδη και τα άλλα παιδιά να στέλνουν τον Φορλαν και τον Αγουερο στο σπίτι τους, πετώντας τους έξω από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το πίστεψαν. Το πίστεψα…

Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Θαύματα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αρκεί να το πιστέψεις. Αυτό πρέπει να κάνει όποιος βρεθεί σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είτε είναι ποδοσφαιριστής, είτε μέλος του προπονητικού τιμ, είτε οπαδός, είτε οτιδήποτε άλλο στον οργανισμό Άρη.

Πίστη χρειάζεται και ελπίδα. Φυσικά και τύχη για να ανατρέψεις ένα τέτοιο σκορ. Ο Άρης θα πρέπει να φτάσει το τέλειο της απόδοσης του, οι Νορβηγοί να βρεθούν σε άσχημη μέρα και γιατί όχι να επιστρέψουν κάποια από τα δώρα που τους έκαναν οι κίτρινοι στον πρώτο αγώνα.

Θα είναι ευχής έργο να πετύχει ο Άρης ένα γκολ στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Όταν και οι Νορβηγοί, που έχουν συνηθίσει να πηγαίνουν σε γήπεδα που οι φίλαθλοι κάθονται και παλαμοκροτούν σαν να είναι σε θέατρο, θα προσπαθούν ακόμα να προσαρμοστουν στην ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης.

Στο γήπεδο όπου προσκύνησαν μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και παίκτες παγκόσμιας κλάσης έκαναν σημείο αναφοράς την ατμόσφαιρα που επικρατούσε, ο Άρης θα προσπαθήσει να πετύχει ενα ποδοσφαιρικό θαύμα με όπλο την πίστη του. Και όσοι πιστοί προσέλθετε….

Keywords
Τυχαία Θέματα