Τέλος ο Σαντ Ρος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Pic)

09:22 19/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Το όνειρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κράτησε πολύ, παρά μόνο λίγους μήνες, για τον Χάουαρντ Σαντ Ρος. Ο Κουβανός φόργουορντ που τον Ιανουάριο αποχώρησε από την ΑΕΚ για την «αρκούδα», έμεινε ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα η οποία ενεργοποίησε τον ειδικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο και αποδέσμευσε τον Σαντ Ρος αν και είχε συμβόλαιο ως το 2023.

O πρώην άσος της Ένωσης, αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια στην Euroleague

και είχε κατά μέσο όρο 5.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Η ΤΣΣΚΑ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον 29χρονο άσο για την προσφορά του στην ομάδα, σε αυτό το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε σε αυτή και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Η δήλωση του Αντρέι Βατούτιν:

«Ήταν απλά μία επαγγελματική απόφαση. Προσπαθήσαμε σκληρά να βρούμε τους πόρους για να κρατήσουμε τον Χάουαρντ στο ρόστερ, επειδή στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε εδώ, απέδειξε πως είναι πολύτιμος παίκτης και εξαιρετικός συμπαίκτης.

Δυστυχώς, λόγω της μείωσης του μπάτζετ και του οικονομικού προβλήματος από την πανδημία, δεν υπήρχε χώρος και δε μπορούμε αυτή τη στιγμή να κάνουμε έξτρα έξοδο. Τον αφήσαμε ελεύθερο με λύπη και ευγνωμοσύνη για τα όσα πρόσφερε».

Thank you, Howard!

Our club used the contract option to release Howard Sant-Roos.#CSKAbasket pic.twitter.com/XZiPwxidXQ

CSKA Moscow (@cskabasket) July 19, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα