Τελικός της παρηγοριάς!

14:27 6/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Στις 22:00, στην Αρένα Κορίνθιανς του Σάο Πάολο, διεξάγεται ο μικρός τελικός του φετινού Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Χιλή

Η Αργεντινή του Μέσι απέτυχε μία ακόμη φορά σε ένα μεγάλο τουρνουά καθώς ξημερώματα Τετάρτης ηττήθηκε με 2-0 από τη Βραζιλία στον 1ο ημιτελικό. Στάθηκε άτυχη η αλμπισελέστε αφού είχε δύο δοκάρια στον αγώνα με Αγουέρο και Μέσι, ενώ ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα, δηλώνοντας πως οι διαιτητές αρνήθηκαν να δούνε το VAR σε περιπτώσεις

πέναλτι για την ομάδα του. Το 2-0 διαμορφώθηκε από τη συνεργασία των δύο επιθετικών της σελεσάο Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς σκόραρε από ασίστ του Φιρμίνο στο 19’ και οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 71’ .

Η Χιλή, που κατέκτησε τα δύο τελευταία τρόπαια, απέτυχε να επιστρέψει στον τελικό της διοργάνωσης δεχόμενη την ήττα με 3-0 από το Περού, στο 2ο ημιτελικό, ξημερώματα Πέμπτης. Άδικος ο αποκλεισμός για τους Χιλιανούς και ακόμη πιο άδικο το τελικό σκορ, αφού δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο (19-9) και είχαν την συντριπτική κατοχή. Άστοχοι στην τελική προσπάθεια και με μεγάλα λάθη στην άμυνα, απέτυχαν να υπερασπιστούν τον θρόνο τους.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αργεντινή – Χιλή με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα