Τα σημάδια που δείχνουν ότι (στο μυαλό του/της) έχετε ήδη σχέση

Τουλάχιστον από μεριά του/ης. Εσύ μπορεί να θέλεις, αλλά μπορεί και να μη θέλεις σχέση. Το θέμα είναι ότι αν το άτομο που σαλιαρίζεις θέλει σχέση, θα κάνει κάτι από αυτά:

Μιλάει πολύ

Όταν ένας άνθρωπος είναι ενθουσιασμένος, μιλάει πολύ. Σου λέει χαρτί και καλαμάρι τα πάντα για τον εαυτό του/ης; Εντάξει, μπορεί απλά να μιλάει πολύ. Αν όμως σου λέει για το παρελθόν του/ης, γι’ αυτά που της/ου αρέσουν και αυτά που αποφεύγει ή για προσωπικά μελλοντικά σχέδια, αυτό είναι ένα σημάδι ότι του/ης αρέσεις αρκετά και θέλει να δει αν ταιριάζετε.

Θυμάται μικρές λεπτομέρειες για εσένα

Θυμάται

εκείνη την ιστορία που είπες από το δημοτικό; Θυμάται ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι; Θυμάται πώς πίνεις τον καφέ σου; Το να θυμάσαι τόσο μικρές λεπτομέρειες για άλλους ανθρώπους δεν είναι δα και εύκολο πράγμα. Που σημαίνει ότι σε γουστάρει αρκετά. Που σημαίνει ότι σε θέλει για σχέση.

Είναι Άγγλος/ίδα

Αν σου πει ότι θα σε πάρει στις 7 που σχολάει, θα σε πάρει όντως στις 7 που σχολάει. Αν δεν προλάβει να σε πάρει εκείνη την ώρα, θα σου στείλει μήνυμα ότι θα αργήσει λίγο. Γενικά, όσον αφορά τις ώρες και τα κανονίσματα, φέρεται όπως θα φερόταν σε μία συνέντευξη για δουλειά. Κύριος/-α.

Περηφανεύεται

Προσπαθεί λίγο να το κρύψει, να το κάνει με μετριοπάθεια, αλλά φαίνεται ότι θέλει να σε εντυπωσιάσει. Ίσως μιλάει για το πόσο συχνά πηγαίνει στο γυμναστήριο, ίσως μιλάει για τη σπεσιαλιτέ του/ης, μπορεί ακόμη και να περηφανεύεται για το βαθμό που πήρε στο μάθημα της έκθεσης στις πανελλήνιες. Είναι αστείο αλλά και γλυκούλι. Επίσης είναι και σημάδι ότι θέλει να τον/ην θαυμάζεις.

Το πάει χαλαρά

Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι όταν κάποιος το πάει χαλαρά, αυτό είναι σημάδι ότι δεν ψάχνει κάτι σοβαρό. Δεν θέλει να σου γίνει βδέλλα, ώστε να μην σε φρικάρει, αλλά δεν θέλει ούτε να «κοιμηθείτε» πριν γνωριστείτε καλά. Τι άλλο νομίζεις ότι θέλει εκτός από σχέση;

Θέλει να σε μάθει καλά

Σε ρώτησε αν έπαιρνες καλούς βαθμούς στο σχολείο. Σε ρώτησε αν έχεις στόχους στη ζωή σου. Ζήτησε να δει το άλμπουμ με τις παιδικές σου φωτογραφίες. Μόνο ΑΜΚΑ δεν σου ζήτησε. Τρανταχτό σημάδι ότι σε βλέπει σοβαρά.

Βγαίνει με άλλα άτομα

Και συγκεκριμένα ζευγάρια. Ποιος είναι τόσο ανώμαλος και single ώστε να προτιμά να βγει με τους δεσμευμένους φίλους του, αντί με τους single; Αυτός που έχει σκοπό να μπει σε σχέση.

Σε έχουν κάνει add στο facebook δικοί του άνθρωποι

Ξέρεις γιατί σε έκαναν add; Γιατί σύντομα ίσως και να κάνετε όλοι μαζί παρέα και να περνάτε τα σαββατόβραδα σας παίζοντας επιτραπέζια.

Η άποψή σου μετράει

Σέβεται την άποψή σου και κάποιες φορές έχεις παρατηρήσει ότι εφαρμόζει και τις συμβουλές σου. Είστε ήδη ζευγάρι και δεν το ξέρετε.

Πηγή: in2life.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα