Τα «μασάει» ο Φαν Ντε Μπεκ

15:53 11/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο κόσμος του Άγιαξ αποθέωσε τον Ντόνι Φαν ντε Μπεκ στη νίκη με 5-0 επί της Έμεν, σε μια προσπάθεια να πείσει τον νεαρό Ολλανδό μεσοεπιθετικό να μείνει στην ομάδα.

Ο Φαν Ντε Μπεκ βρίσκεται μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Άγιαξ ζήτησε να γίνει η μεταγραφή του χρόνου, καθώς έχει δώσει ήδη αρκετούς παίκτες φέτος.

Όλα όμως παραμένουν ανοιχτά, λίγες μέρες πριν το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός πέτυχε και γκολ

απέναντι στην Έμεν (διαμόρφωσε το τελικό 5-0) ενώ στη διάρκεια του ματς οι οπαδοί του Άγιαξ ψώναξαν συνθήματα για την παραμονή του ενώ σήκωσαν ακόμη και πανό για να τον πείσουν να μείνει.

Μιλώντας για όλα αυτά ο Φαν Ντε Μπεκ είπε: «Φυσικά και άκουσα τα συνθήματα. Ήταν ωραία στιγμή, όλος ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομα μου. Ακόμη και οι συμπαίκτες μου το έλεγαν και ο Τάντιτς με καλούσε να φωνάξω μαζί τους αυτό το σύνθημα στα αποδυτήρια».

Όσο για το μέλλον του; Δεν είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να μείνει στον Άγιαξ καθώς τόνισε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Δεν είναι αλήθεια όλα όσα διαβάζετε. Φυσικά και είναι καλό για τον Άγιαξ, το γεγονός ότι ανανέωσαν ήδη τα συμβόλαια τους παίκτες όπως ο Ζίγιεχ, ο Τάντιτς, ο Ονάνα, ο Ταλιαφίκο, ο Νέρες και ο Μαζράουι. Θα έλεγα ψέματα, αν σας έλεγα ότι δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, αλλά είμαι χαρούμενος επειδή μένουν όλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Την περασμένη εβδομάδα σκόραρα κόντρα στην Φίτεσε και τώρα κόντρα στην Έμεν».

Keywords
Τυχαία Θέματα