Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια

O Αντελίνο Βιεϊρίνια αποχαιρέτησε πριν μερικές μέρες τον ΠΑΟΚ με ένα συγκινητικό μήνυμα, όμως φαίνεται πως θα επιστρέψει και μάλιστα άμεσα στον Δικέφαλο του βορρά. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μπακ – χαφ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ μετά τη λήξη του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει ανανέωση.

Κατόπιν προσωπικών ενεργειών

του Ιβάν Σαββίδη ο Βιεϊρίνια θα μείνει στην Τούμπα όπως όλα δείχνουν. Τρεις ημέρες μετά τον αποχαιρετισμό του, ο Πορτογάλος άσος μίλησε – μέσω τηλεδιάσκεψης – με τον Σαββίδη. Αντάλλαξαν απόψεις, μίλησαν για σχεδόν τρεις ώρες κι εντέλει φαίνεται πως βρήκαν τη χρυσή τομή.

Ο Όλαφ Ρέμπε τον ενημέρωσε για τις προθέσεις της διοίκησης και του είπε πως είναι ευπρόσδεκτος αρκεί να δώσει το «ΟΚ» ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συνάντηση με τον παίκτη σπίτι του και συνομίλησαν για αρκετές ώρες για τον ρόλο που θα έχει.

Μετά τη συγκεκριμένη συνάντηση ο Φερέιρα άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή και ο ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια φαίνεται πως θα τα βρουν για ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500.000.

Keywords
Τυχαία Θέματα