Συνεχίζεται το ντεμαράζ: Στην Αθήνα απόψε (01:10) και ο Μπρούμα

19:09 2/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό του ντεμαράζ και φέρνει άμεσα στην Ελλάδα και τον Μπρούμα. Μετά τον Τιάγκο Σίλβα, που προσγειώθηκε το απόγευμα στο Ελ. Βενιζέλος, έρχεται η ώρα του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος θα φτάσει στη χώρα μας στη 01:10 τη νύχτα.

Από χθες to10.gr σας είχε ενημερώσει ότι η συμφωνία με την Αϊντχόφεν είχε ολοκληρωθεί

και ότι αυτό που απέμενε για να τελειώσει η μεταγραφή ήταν να υπάρξει συμφωνία και με τον Μπρούμα. Σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός είχε επικοινωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Κατιό Μπαλντέ, συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες και οι αντιρρήσεις του παίκτη κάμφθηκαν. Μάλιστα έδωσε το τελικό ΟΚ και έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά η μετακίνησή του στους νταμπλούχους.

Ο Μπρούμα βρισκόταν χθες με την αποστολή της Αϊντχόφεν στη Νορβηγία για το ματς με τη Ρόζενμποργκ και ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να έρθει άμεσα ο παίκτης στην Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή.

Ο Πορτογάλος ταξίδεψε για Ολλανδία και από εκεί βρήκε την πρώτη διαθέσιμη πτήση για τη χώρα μας, αφού είχε προκύψει συμφωνία και με την Αϊντχόφεν για τον δανεισμό του.

Ο παίκτης θα φτάσει απόψε, αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα