«Συμφώνησε σε όλα με τη Φενέρ ο Πέλκας, υπογράφει και ανακοινώνεται»

17:09 5/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Δεδομένη θεωρούν τη μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα στην Φενερμπαχτσέ οι Τούρκοι, με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα να αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά, ο Ελληνας μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της τούρκικης ομάδας και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τα «Καναρίνια» και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ερόλ Μπουλούτ.

Η

Φενερμπαχτσέ, η οποία το προηγούμενο διάστημα είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από την Αλάνιασπορ, τις τελευταίες ημέρες μπήκε δυναμικό στο κόλπο της απόκτησης του Δημήτρη Πέλκα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει δικό της τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, η Φενέρ έκανε την κίνηση της τελευταίας στιγμής, καταθέτοντας στους «ασπρόμαυρους» πρόταση ύψους 1,6 εκατομμυρίου ευρώ, αφήνοντας στον ΠΑΟΚ και το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ο Πέλκας φέτος, στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ήταν από τα βασικά στελέχη του ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα ήδη πραγματοποιήσει 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 2 γκολ σε 505 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα