Στον «αέρα» το 10ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag» (pic)

15:01 13/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Στη διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού είναι το 10ο τεύχος του περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag», το οποίο περιέχει διάφορα θέματα.

Στο περιοδικό αυτό μπορεί να δει κάποιος καρέ-καρέ την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, να διαβάσει τις 6 μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο μπάσκετ, θέματα από τις κατακτήσεις τίτλων σε πόλο ανδρών-γυναικών και μπάσκετ γυναικών και πολλά ακόμη.

Για το 10ο τεύχος του περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag»

έκανε ανάρτηση και ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γαβαλά:

«Tο 45ο πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Είναι το όγδοο στη δεκαετία του ηγέτη των «ερυθρόλευκων», κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, διάστημα κατά το οποίο δε σταματάμε να ονειρευόμαστε. Ένας ακόμη τίτλος στο ποδόσφαιρο και ευρωπαϊκές βραδιές που θα διηγούμαστε στις επόμενες γενιές και οι οποίες μας γεμίζουν υπερηφάνεια.

Κυριαρχία για μία ακόμη χρονιά στο πόλο ανδρών και γυναικών. Τα τμήματα του Ερασιτέχνη που εξακολουθούν να πορεύονται στο μονόδρομο των επιτυχιών, χρειάζονται τώρα, περισσότερο από ποτέ, τη στήριξη όλων. Κάθε νέα κάρτα μέλους ή φιλάθλου, δίνει δύναμη στο μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης για να παραμείνει στην κορυφή. Όπως και η αγορά των δύο νέων βιβλίων με την ιστορία των τμημάτων βόλεϊ και πόλο.

Είναι το καλοκαιρινό, το δέκατο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EMAG, το οποίο είναι γεμάτο επιτυχίες. Ελπίζουμε οι περισσότεροι από εσάς να το ξεφυλλίσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Ανάμεσα σε άλλα, θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε και μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του αρχηγού, Βασίλη Τοροσίδη.

Επίσης, ταξιδεύουμε δεκαετίες πίσω στο χρόνο και σταματάμε στην περίοδο 1930-31, όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ξεκουραστείτε, αλλά με προσοχή πάνω από όλα, καθώς η πανδημία είναι ακόμη εδώ. Εμείς, αρχίσαμε και μετράμε ανάποδα το χρόνο για την επιστροφή στη δράση στη νέα σεζόν, έχοντας το βλέμμα μας πάντα στην κορυφή».

Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και… ξεφυλλίστε το 10ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag»:

«Είναι στον αέρα το 10ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag». Στις σελίδες του μπορείτε να διαβάσετε θέματα από το τμήμα του Ερασιτέχνη με τις κατακτήσεις τίτλων σε πόλο Ανδρών και Γυναικών και στο μπάσκετ Γυναικών.

Επίσης το μήνυμα στήριξης για την Κάρτα Φιλάθλου και για τα δύο νέα θρυλικά βιβλία. Οι έξι μεταγραφές στο μπάσκετ ανδρών που δυναμώνουν περισσότερο το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Καρέ καρέ η φιέστα για το 45ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, η κατάκτηση του τίτλου από τους μικρούς «μάγους» του Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ ταξιδεύουμε 89 χρόνια πίσω στην αρχή της δημιουργίας της «ερυθρόλευκης» αυτοκρατορίας.

Τέλος, μεγάλη συνέντευξη του αρχηγού της ομάδας Βασίλη Τοροσίδη. Όλα αυτά και άλλα πολλά στο 10ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag».

Keywords
Τυχαία Θέματα