Στο… μικροσκόπιο γαλλικών συλλόγων το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

07:20 27/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, ένα ματς το οποίο τραβά τα βλέμματα αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό. Το ντέρμπι Δικεφάλων λοιπόν εκτός από χιλιάδες οπαδών αναμένεται να το παρακολουθήσουν και αρκετοί σκάουτερ ομάδων από το εξωτερικό.

Η παρουσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι η μοναδική όπως είναι λογικό, μιας και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν ομάδες του εξωτερικού.

Σύμφωνα μάλιστα με την Ώρα των Σπορ, δύο ομάδες από τη Γαλλία θα βρίσκονται στα επίσημα του ΟΑΚΑ, θέλοντας να παρακολουθήσουν από κοντά δύο παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Πρόκειται για τους Μάρκο Λιβάγια και Βασίλη Μπάρκα. Ο Κροάτης επιθετικός, μετά από μια μέτρια περσινή σεζόν, έχει ξεκινήσει με πολλά… γκάζια και ανεβάζει και πάλι τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Από την άλλη υπάρχει και ο Βασίλης Μπάρκας του οποίου το όνομα τον τελευταίο χρόνο παίζει σε πολλά μεταγραφικά σενάρια.

Οι δύο αυτοί παίκτες είναι οι πιο… λαμπεροί, όμως σίγουρα υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον ΠΑΟΚ που βρίσκονται στα μπλοκάκια Ευρωπαίων σκάουτερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα