Στο μπάσκετ «Βραζιλία» είναι η Ελλάδα

12:10 3/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Μεγάλη ατυχία εχθές για τη στήλη, που έχασε για ένα πόντο το χάντικαπ των 14,5 πόντων στο Ρωσία – Νότια Κορέα. Οι Ρώσοι κέρδισαν μεν με 87-73 αλλά δεν μας έκαναν την δουλειά. Μάλιστα, στην τελευταία επίθεση ο Βοροντσέβιτς βρέθηκε αμαρκάριστος για τρίποντο αλλά προτίμησε να τελειώσει την φάση με ένα εύκολο drive με αποτέλεσμα να χάσουμε το ποντάρισμα.

Συνεχίζω με Παγκόσμιο Κύπελλο μιας και το ποδοσφαιρικό

κουπόνι δεν λέει και πολλά, και σήμερα θα στηρίξω την εθνική μας ομάδα. Αν το ματς με την Βραζιλία ήταν ποδοσφαιρικό σίγουρα δεν θα μιλούσαμε με την ίδια αισιοδοξία. Ειδικά με τα χάλια της τωρινής εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Όμως στο μπάσκετ δεν υπάρχει Νεϊμάρ για τους Βραζιλιάνους αλλά Γιάννης Αντετοκούνμπο για τους Έλληνες και η αντίστοιχη “Βραζιλία” είμαστε εμείς.

Οι δύο ομάδες είναι ικανές να πάνε το σκορ πολύ ψηλά όπως φάνηκε από την πρεμιέρα. Η Βραζιλία είναι μια ομάδα που παίζει run ‘n’ gun μπάσκετ, αρέσκεται δηλαδή στο να τρέχει το γήπεδο και να εκτελεί στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα των επιθέσεων αλλά η τακτική της είναι “όσα φάμε κι όσα βάλουμε”. Η “επίσημη αγαπημένη” προτιμά κι αυτή το γρήγορο στυλ παιχνιδιού με έφεση στους αιφνιδιασμούς αλλά η ειδοποιός διαφορά είναι ότι η άμυνα της είναι από “γρανίτη”. Περιμένουμε μεν το σκορ να πάει ψηλά, ειδικά αν οι ομάδες είναι εύστοχες πίσω από τη γραμμή του τρίποντου αλλά την Ελλάδα να κρατάει σταθερά διψήφια διαφορά.

Η “Σελεσάο” είναι περήφανη κι οι βετεράνοι παίκτες της δεν πρόκειται να παρατήσουν το ματς στα μισά του όπως έκαναν οι Μαυροβούνιοι. Ο προπονητής της και κακός loser, Άτσα Πέτροβιτς δήλωσε πως ξέρει πως να σταματήσει την Ελλάδα και περιμένουμε από τον Γιάννη και την παρέα του να δώσει απαντήσεις. Ο Γιάννης ειδικά ζει κι αναπνέει για τέτοιες προκλήσεις, σήμερα δεν πρόκειται να παίξει μόνο 16 λεπτά όπως με Μαυροβούνιο και πιστεύω πως ήρθε η ώρα για την πρώτη του “20ρα”.

Επομένως, ποντάρουμε στο Over 20,5 πόντων του Γιάννη στο Stoiximan και στη νίκη της Ελλάδας σε συνδυασμό με Over 156.5 συνολικών πόντων στην Novibet!

Καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα!

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα