Σπέτσια – Αταλάντα 0-0 (vid)

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο «Αλμπέρτο Πίκο» ανάμεσα σε Σπέτσια και Αταλάντα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Οι «μπεργκαμάσκι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά έπεσαν στον τερματοφύλακα της Σπέτσια, Ιβάν Προβεντέλ, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική βραδιά. Οι γηπεδούχοι ωστόσο ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς καθώς στο 2ο λεπτό ο Φαρίας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γκολίνι. Στο 40′ η Αταλάντα απάντησε με τον Ζαπάτα να στέλνει την μπάλα

στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Σπέτσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αταλάντα έψαχνε διαρκώς το γκολ που θα της δώσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς αλλά δεν το βρήκε και οι δύο ομάδες έφυγαν με το ισόπαλο 0-0.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Βινιάλι (55′ Ματιέλο), Τέρζι (75′ Τσαμπότ), Έρλιτς, Μπαστόνι (62′ Μαρκίτσα), Εστέβεθ (75′ Ντεϊόλα), Ρίκι, Ποντέγκα (45′ Ματζιόρε), Γκιάσι, Εντσολά, Φαρίας

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ρομέρο, Παλομίνο, Ντεπάολι (25′ Πιτσίνι), Πεσίνα, Ντε Ρόον, Γκόσενς, Πάπου Γκόμες (45′ Πάσαλιτς), Ίλισιτς (84′ Μίραντσουκ), Ζαπάτα (67′ Λάμερς)

Keywords
Τυχαία Θέματα