Σπανούλης: Απίστευτα παιχνίδια της μοίρας!

Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή και η μοίρα!

Ο Βασίλης Σπανούλης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας το 1999, έπαιξε στο Μαρούσι την τετραετία 2001-2005, έκανε το… άλμα για τον Παναθηναϊκό όπου έπαιξε μία χρονιά και τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε στο NBA για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς.

Στη συνέχεια επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και το 2010 πήγε στον Ολυμπιακό, όπου έκανε εκπληκτικά πράγματα κατακτώντας

δύο Ευρωλίγκες και πολλούς ακόμη τίτλους. Η δεκαετία που μας αφήνει σε λίγες ώρες είναι, με διαφορά, η καλύτερη στην καριέρα του Βασίλη Σπανούλη.

Και στο ξεκίνημα της νέας δεκαετίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σπανούλης θα γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague. Εννιά πόντους είναι μακριά από τον μύθο, Χουάν Κάρλος Ναβάρο. 4152 πόντους έχει ο Ισπανός, 4143 ο γκαρντ του Ολυμπιακού!

Στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη (2/1, 21:00) στο ΣΕΦ, αν σκοράρει 10 πόντους τότε θα πετύχει το απόλυτο ρεκόρ και θα περάσει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας όμως είναι το εξής:

Αν όντως ο Σπανούλης καταφέρει και πετύχει 10 πόντους κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τότε θα γίνει πρώτος σκόρερ της EuroLeague κόντρα στην ομάδα που πέτυχε τους παρθενικούς του πόντους στη διοργάνωση. Ήταν 31 Οκτωβρίου 2005, όταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σκόραρε 8 πόντους με 3/6 δίποντα και 2/2 βολές, ενώ είχε και 7 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής, κόντρα στην Ούλκερ Φενέρμπαχτσε.

Αυτοί ήταν οι πρώτοι του πόντοι τότε στη διοργάνωση. Και ο Έλληνας γκαρντ θέλει να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ κόντρα στην ομάδα που ξεκίνησαν όλα!

Μύθος…

Keywords
Τυχαία Θέματα