«Σκόνταψε» ο Άγιαξ στην πρεμιέρα (vid)

21:33 3/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Άγιαξ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τρίτη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο πρωτάθλημα υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών.

Η Φίτεσε αιφνιδίασε τον «Αίαντα» και προηγήθηκε στο 13′ με γκολ του Μπερό. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και αφού έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ισοφάρισαν με πλασέ του Φαν Ντε Μπεκ από το ύψος του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι, όμως, πήραν και πάλι

κεφάλι στο σκορ μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια και τέρμα του Μπαζούρ στο 55′. Ο Άγιαξ ανέβασε ρυθμό, πίεσε αρκετά τη Φίτεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τάντιτς στο 75′. Ο «Αίαντας» απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 85′ μετά την αποβολή του Μπαζούρ. Στα υπόλοιπα λεπτά, όμως, δεν άλλαξε τίποτα και ο πρωταθλητής Ολλανδίας ξεκίνησε με «γκέλα» τη σεζόν.

Η ομάδα του Ντεν Χαγκ παρουσίασε ορισμένα «κενά» στην αμυντική της λειτουργία, ενώ αγωνίστηκε για λίγα λεπτά ως αλλαγή και ο Νέρες, ο οποίος προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού.

Συνθέσεις:

Φίτεσε: Πάσβερ, Καραβάεβ, Ντόκι, Ομπίσμπο, Κλαρκ, Τανάνε (Γκονγκ 67′) , Μπαζούρ, Σερέρο (Μουσόντα 79′), Μπερό, Μάταβζ (Γκρουτ 61′ ), Λίνσεν

Άγιαξ: Ονάνα, Φέλτμαν, Σουρς, Μαρτίνεζ, Ταλιαφίκο, Μπλιν, Φαν Ντε Μπεκ, Μάριν (Μαζραουί 69′ ), Τάντιτς, Ζιγέχ (Πρόμες 69′ ), Ντόλμπεργκ (Νέρες 82′ )

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Keywords
Τυχαία Θέματα