Σισέ: «Συνεχίζουμε δυνατά για να πετύχουμε τους στόχους μας» (pic)

19:03 13/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με ανατροπή απέναντι στη Λαμία (3-2), με τον Παπέ Αμπού Σισέ να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού λίγες ώρες μετά τη νίκη-πρόκριση επί της ομάδας

της Φθιώτιδας, με μήνυμά του στα social media ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξη τους και έδωσε το σύνθημα για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει από την αρχή της χρονιάς οι Ερυθρόλευκοι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλη η σκληρή δουλειά, όλη η επιμονή. Όλα αξίζουν, με την ευλογία του Θεού, ειδικά όταν σκοράρω για την ομάδα, μπροστά στους φίλους μας στο Καραϊσκάκη. Ευχαριστώ την οικογένεια για τη διαρκή αγάπη και στήριξη, συνεχίζουμε δυνατά για να πετύχουμε τους στόχους μας. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!».

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

All the hard work, all the perseverance.. it is all worth it god bless, especially when scoring for our team in front of our fans in Karaiskakis! Thank you my rock family for your ongoing love and support, we keep going strong towards all our goals, ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ! ⚪ #TheRock #GodBless #Olympiacos #Win #GreekCup #Cisse

A post shared by Cisse Pape Abou (@pacissepa) on Feb 13, 2020 at 12:31am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα