Σίνγκλετον: «Γιατί όχι η Ευρωλίγκα σαν την March Madness;»

19:03 21/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Μπορεί καλά καλά να μην γνωρίζουμε αν θα επιστρέψουμε ποτέ στην κανονικότητα στην Ευρωλίγκα και αν ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Κρις Σίγκλετον όμως προσπάθησε να δώσει μία ακόμα εναλλακτική επιλογή στην διοργανώτρια αρχή.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Εφές έγραψε στο twitter ότι η Ευρωλίγκα θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του NCAA και της March Madness, δηλαδή να δημιουργήσει πλέι οφ, στα οποία υπάρχουν νοκ

άουτ παιχνίδια. Δεν ανέπτυξε πάντως παραπάνω το πως μπορεί να συμβεί αυτό, όμως σίγουρα είναι και αυτή μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο Σίνγκλετον έγραψε: «Στην Ευρωλίγκα και τους ιδιοκτήτες που την απαρτίζουν: Γνωρίζω ότι προσπαθείτε να ακολουθήσετε το μοντέλο του ΝΒΑ σχετικά με το κομμάτι των επιχειρήσεων, όμως γιατί όχι αυτήν την χρονιά και μόνο για φέτος, να μην δούμε το μοντέλο της March Madness, δηλαδή των νοκ άουτ παιχνιδιών».

Το tweet του Σίνγκλετον

To @EuroLeague and the owners that form it:
I know you guys have been trying to follow the @NBA model of business but what about for this year and this year only, we use the Ncaa March madness as our 1-time Model!

— Sing (@C_SING31) March 21, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα