Σίμος: «Απόδοση και συγκέντρωση στο 110% με την Ξάνθη»

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Ξάνθη για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague (26/10, 17:15)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, έκανε δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας στο youtube και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να δώσουν το

110% στο ματς με την Ξάνθη.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ να βρεθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια με τον Ολυμπιακό. Το αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε είχε αρκετά θετικά σημεία, τα οποία πρέπει να κρατήσουμε και να βελτιώσουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε πράγματα».

Για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη έχει μία καλή ομάδα, βρίσκεται 3η. Έχει κερδίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αυτό λέει πολλά. Η συγκέντρωση και η απόδοση που πρέπει να ‘χουμε, πρέπει να κινηθεί στο 110%, για να δημιουργήσουμε συνθήκες νίκης. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο.

Για τον κόσμο: «Όταν παίζουμε στο σπίτι μας η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική, ελπίζω να ΄χει περισσότερο κόσμο, ειδικά στη Θύρα 1 λόγω του μηνύματος που έχει επικοινωνήσει η ομάδα για τον καρκίνο του μαστού. Ελπίζω όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα να έχουμε χαρεί το ποδόσφαιρο και να ‘χουμε πάρει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα