Σίμος : «Μέσα από τα πλέι οφ να ετοιμαστούμε για το Europa League»

00:22 5/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του δήλωσε ο Γιώργος Σίμος, μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους, τα έδωσαν όλα και διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη.

Παράλληλα, ο Ελληνας προπονητής τόνισε ότι μέσω των πλέι οφ η ομάδα του θα πρέπει να προσαρμοστεί ενόψει των προκριματικών για το Europa League.

Αναλυτικά

όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το κίνητρο στην ομάδα μας το δίνει η φανέλα και η δυναμική. Δεν χρειάζεται κάποιο έξτρα κίνητρο! Σίγουρα το σημερινό ματς είχε διαφορετική ένταση από τα προηγούμενα, καλό είναι να μην υπάρχει, αλλά είναι ανθρώπινο.

Μπήκαμε με καλή διάθεση, κόντρα στη ροή ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, αλλά η αντίδραση ήταν πολύ καλή οι ποδοσφαιριστές μας γύρισαν την κατάσταση. Κατέθεσαν ότι περισσότερο είχαν, ξέρω πως παίζουν με μεγάλη καρδιά και στο τέλος ίσως μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την καρδιά τους που άφησαν μέσα στο γήπεδο».

Για τις επιλογές που έχει: «Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι είναι σημαντικοί, ο καθένας έχει τον ρόλο του μικρό ή μεγάλο, αυτό θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί είναι δύσκολο να τα καταφέρεις σε τέτοιους ρυθμούς ανά τέσσερις μέρες».

Για τα πλέι οφ: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια σαν αυτά στα πλέι οφ για να ετοιμαστούμε για τους αντιπάλους που θα συναντήσουμε στο Europa League. Πραγματικά θα δυναμώσουμε σαν ομάδα, ξανά συστηθήκαμε στην κατηγορία και θέλω να μεγαλώσουμε σαν ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα