Σφαιρόπουλος : «Θέλουμε δουλειά ακόμα αλλά έχουμε ποιοτικό ρόστερ»

11:51 2/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με 80-73 της Άλμπα Βερολίνου και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της για την Euroleague. Για το παιχνίδι, μίλησε ο προπονητής των νικητών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν αρκετά δύσκολη νίκη για την ομάδα του.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά, ωστόσο υπάρχει αρκετοί ποιοτικοί μπασκετμπολίστες στο ρόστερ. Ακόμα, αναφέρθηκε στους Ζίζιτς και Μπέντερ, λέγοντας ότι θέλει να τους αξιοποιήσει λίγο παραπάνω καθώς έχουν πολλά

να προσφέρουν.

Αναλυτικά, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, γιατί αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και δώσαμε το πρώτο ματς παιχνίδι από το Μάρτιο χωρίς τον κόσμο μας, ενώ δεν δώσαμε ουσιαστικά φιλικά παιχνίδια. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το μαχητικό τους πνεύμα. Μετά την πρώτη περίοδο κάναμε εξαιρετική δουλειά στο δεύτερο δεκάλεπτο και δεν χάσαμε το προβάδισμα.

Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Μπορούμε να το κάνουμε για να έχουμε καλύτερο ρυθμό και να βάλουμε περισσότερους παίκτες στο ροτέισον. Θέλω να αξιοποιήσουμε περισσότερο τον Ζίζιτς και τον Μπέντερ, που έχουν να παίξουν από τον Μάρτιο, αλλά έχουν ποιότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα