Σε αναζήτηση πόντων

13:03 27/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Στο Στάδιο 30 Ιούνη του Κάιρου διεξάγεται και ο έτερος αγώνας της 2ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Κόπα Άφρικα, ανάμεσα σε Κένυα και Τανζανία.

Η Κένυα στην πρεμιέρα ηττήθηκε εύκολα από την Αλγερία με 2-0, φανερώνοντας την έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34ο λεπτό από εκτέλεση πέναλτι των αντιπάλων και εννιά λεπτά αργότερα ο Μαρέζ έδωσε τη χαριστική βολή στον αγώνα. Οι Κενυάτες ανήμποροι να αντιδράσουν, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο για τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ξεχώρισε

με την απόδοσή του ο μέσος της Τότεναμ Γουανγιάμα.

Σε ακόμα πιο παθητικό ρόλο περιορίστηκε η Τανζανία στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στη Σενεγάλη. Ηττήθηκε με σκορ 2-0 και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη που ο δείκτης του σκορ έμεινε σε τόσο χαμηλά επίπεδα, παρά τις 24 τελικές προσπάθειες των αντιπάλων, εκ των οποίων οι 10 βρήκαν εστία. Με μόλις 37% κατοχή μπάλας και μόλις 3 ακίνδυνες τελικές προσπάθειες δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα περισσότερο από τον πολύ δύσκολο αγώνα. Απέναντι σε μία ομάδα στα μέτρα της, όπως η Κένυα, θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Κένυα – Τανζανία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα