Σαν σήμερα : Όταν ο Ρονάλντο άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Γιουβέντους (Pics)

23:23 10/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Πριν από δύο χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φεύγει από την Ισπανία για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Η μεταγραφή του που κόστισε γύρω στα 117 εκατομμύρια ευρώ στους Ιταλούς, σηματοδότησε μία νέα εποχή στο Τορίνο καθώς οι ιθύνοντες της «Γηραιάς Κυρίας» έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως έχει γίνει γνωστό πως η μετακίνηση του κορυφαίου

σκόρερ της πρώτη τη τάξει διοργάνωσης της Ευρώπης έχει και… ελληνική σφραγίδα.

Η οριστική συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών ολοκληρώθηκε στη Καλαμάτα, τη περίοδο που ο Πορτογάλος ήταν στις καθιερωμένες του διακοπές στη Μεσσηνία. Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι μετέβη στη πόλη της Πελοποννήσου με σκοπό να οριστικοποιήσει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας. Και το κατάφερε.

Μέχρι στιγμής τα επιτεύγματα του στην γειτονική χώρα είναι μοναδικά. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχει ανακηρυχθεί καλύτερος παίκτης της Serie A, ενώ έχει καταφέρει να σκοράρει μέχρι και σε δώδεκα συνεχόμενα παιχνίδια.

Παράλληλα, η επιθετική του συγκομιδή μέχρι στιγμής αποδεικνύει πως η ηλικία για εκείνον είναι απλά ένας αριθμός. 58 γκολ και 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για τον 35χρονο σούπερ σταρ που συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ, ευελπιστώντας να προσθέσει στη συλλογή του την έκτη κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

View this post on Instagram

Two years ago today, @cristiano left Real Madrid to join Juventus and conquer a new world

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on Jul 10, 2020 at 9:35am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα