Σάκης Τανιμανίδης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι έχει συμβεί με τον ΣΚΑΙ και ποιο είναι το μέλλον του; Αποκλειστικό ρεπορτάζ μόνο στο Vanda’s blog του Youweekly.gr!

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, σας έχω τηλεοπτικό ρεπορτάζ γεμάτο ανατροπές! Μόλις «έσκασαν» τα νέα για τον Σάκη Τανιμανίδη και στον ΣΚΑΙ έχουμε καραμπόλα! Υπομονή και θα σας τα αποκαλύψω

όλα…

Ήταν περίπου πριν 2 εβδομάδες όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο Guess my age και το Boom τονίζοντας ότι τα προγράμματα αναμένεται να μετακινηθούν στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, γιατί έτσι ήταν η αρχική συμφωνία. Όμως, οι πηγές μου, αναφέρουν άλλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, το Boom δεν θα μετακινηθεί το ΣΚ, αλλά θα παραμείνει στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Μάλιστα, δεν θα αλλάξει ούτε καν ώρα, παρά τα νούμερα τηλεθέασης! Ο λόγος; Πολύ απλός και πρακτικός: Η εταιρία παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού, έχει συμβόλαιο με το κανάλι για 120 επεισόδια, με σκληρές ρήτρες και δικλείδες. Ανάμεσα σε αυτές είναι η ώρα προβολής, η ζώνη αλλά και η μέρα. Επομένως, παρά τα όσα ακούγονται, ο Σάκης Τανιμανίδης και το Boom ούτε μετακινούνται, ούτε κόβονται. Όχι τίποτα άλλο, για να είμαστε και σαφείς… Άντε και καλή μας Κυριακή!

Πηγή: www.youweekly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα