Ρούνεϊ: «Ο Φαν Χάαλ, με διαφορά ο κορυφαίος που συνεργάστηκα»

10:50 30/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα της DC United, πραγματοποιώντας κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Άγγλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Mirror» μιλώντας για διάφορα θέματα.

Μεταξύ άλλων, ο 33χρονος, αναφέρθηκε στον κορυφαίο προπονητή που έχει συνεργαστεί στην καριέρα, με αυτόν όμως να μην είναι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Συγκεκριμένα ο Ρούνεϊ τόνισε πως είναι με διαφορά ο κορυφαίος και πως προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια,

ενώ είναι πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι και πως έμαθε πολλά από εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ:

«Ο Φαν Χάαλ είναι με διαφορά ο κορυφαίος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 100%. Η ικανότητά του στον τακτικό τομέα, ο τρόπος που προετοίμαζε την ομάδα, αλλά κι η προσοχή που έδινε στη λεπτομέρεια, τον έκαναν μοναδικό. Τον θαυμάζω. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Ο Φαν Χάαλ γνωρίζει πως ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει είναι σκληρός για τους παίκτες. Τον είχα ενημερώσει εκείνη την περίοδο και είχαμε συζητήσει πολύ μαζί. Μετανιώνω για το πώς τελείωσε η συνεργασία, αλλά ξέρω ένα πράγμα. Έμαθα πολλά από εκείνον και είμαι σίγουρος πως θα εφαρμόσω τις τακτικές του όταν γίνω προπονητής».

Keywords
Τυχαία Θέματα