Ρονάλντο: «Εξαιρετικός και με δυνατότητες να εξελιχθεί ο Φέλιξ»

17:08 24/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ζοάο Φέλιξ θεωρείται το «next best thing» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Πριν μερικές μέρες η Ατλέτικο Μαδρίτης πλήρωσε 126 εκατομμύρια ευρώ στη Μπενφίκα για να τον αποκτήσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε σε αυτόν δηλώνοντας ότι μπορεί να πετύχει και εκείνος, όσα πέτυχε ο Κριστιάνο στην Ισπανία.

«Πιστεύω ότι μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία μου στην Ισπανία, γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με πολλές δυνατότητες να εξελιχθεί. Μπορείτε να το δείτε αυτό και με την περίπτωση του Μπερνάντο Σίλβα, αν και είναι αρκετά ώριμος σε

αυτή την περίπτωση.Είναι δύσκολο να κάνεις υπολογισμούς στο σημερινό ποδόσφαιρο. Ποντάρεις πολλά σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και η βιομηχανία του ποδοσφαίρου είναι διαφορετική».

Ο Κριστιάνο συνέχισε μιλώντας για την υπεραξία που έχει δημιουργηθεί στο ποδόσφαιρο τονίζοντας πως όλοι, πλέον, κοστίζουν 100 εκατομμύρια ακόμα και χωρίς να έχει αποδείξει τίποτα.

«Αφήνοντας στην άκρη τον Ζοάο Φέλιξ, κάθε παίκτης κοστίζει πάνω από 100 εκατ. ευρώ, ακόμα κι αν δεν έχει αποδείξει τίποτα. Υπάρχουν πολλά λεφτά στο ποδόσφαιρο. Ένας μέσος και ένας τερματοφύλακας μπορεί να κοστίσουν 70-80 εκατ. ευρώ, δεν συμφωνώ, αλλά σε αυτόν τον κόσμο ζούμε και πρέπει να το σεβαστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα