Ριβάλντο: «Ο Μέσι άξιζε την Χρυσή Μπάλα και θα κερδίσει κι άλλες»

11:24 3/12/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα για έκτη φορά στην καριέρα του, όντας ο μοναδικός που το έχει καταφέρει.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα νίκη σε στην ψηφοφορία τους Φαν Ντάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο και ξεπέρασε τον Πορτογάλο επιθετικό που έμεινε στις πέντε.

Ο Ριβάλντο από την πλευρά του μέσω Instagram

έδωσε συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της έκτης του Χρυσής Μπάλας, ενώ τόνισε ότι ο Αργεντινός θα ξαναπάρει το συγκεκριμένο βραβείο στο μέλλον.

«Συγχαρητήρια Μέσι, το άξιζες για όσα έκανες και συνεχίζεις να κάνεις. Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσεις κι άλλες Χρυσές Μπάλες. Δεν τίθεται συζήτηση για αυτό το βραβείο φέτος. Ήδη έχεις προβάδισμα για την επόμενη σεζόν και αν συνεχίσεις έτσι, θα είναι δική σου και η έβδομη Χρυσή Μπάλα. Ο Θεός να σε ευλογεί»

Δείτε την δημοσίευση του Ρίμπο:

View this post on Instagram

Parabéns @leomessi pelas 6 vezes sendo Bola De Ouro, foi merecido por tudo que você fez e está fazendo. Tenho certeza que você irá conquistar alguns mais. Este ano não temos como discutir sobre este prêmio. E para o próximo ano você já está na frente e se continuar assim a sétima também será sua. Que Deus continue te abençoando.

A post shared by Rivaldo Ferreira (@rivaldo) on Dec 2, 2019 at 1:14pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα