Ρεάλ Μαδρίτης : Πρώτος στόχος ο Χάαλαντ, αν «ναυαγήσει» του Εμπαμπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην πραγματοποίησε καμία μεταγραφή μετά από 40 χρόνια, ωστόσο φαίνεται να σχεδιάζει τις κινήσεις της για την επόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο διακαής πόθος του Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι άλλος από τον Κίλιαν Εμπαμπέ. Ο τεχνικός των Μερένχες είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο στο τέλος της επόμενης σεζόν, μιας και ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό

πρωτάθλημα από τη Ligue 1. Βέβαια ο Εμπαμπέ έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να αποχωριστούν έναν από τους καλύτερους τους παίκτες.

Έτσι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca στο σημερινό πρωτοσέλιδο της, η Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν καταφέρει να ενεργοποιήσει την βόμβα…Εμπάμπε, θα στραφεί στην περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, ο οποίος έχει σημειώσει 27 γκολ σε 27 παιχνίδια μέσα στο 2020 αποτελεί και αυτός μια επιλογή για την επίθεση της Βασίλισσας.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νορβηγός επιθετικός βρίσκεται και στην μεταγραφική λίστα και της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρτνιόλα να τον θεωρεί τον καλύτερο αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγουέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα