«Ψάχτηκε για Χουάνφραν ο Παναθηναϊκός»

Ο Λάζλο Μπόλονι θα έρθει στην Αθήνα τα μεσάνυχτα της Κυριακής για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, όμως από την Ισπανία προέκυψε σενάριο για την τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσιογράφο, οι «πράσινοι» προσέγγισαν τον παλιό αριστερό μπακ της ΑΕΚ, Χουάν, για να συνεργαστούν. Ο Χουάνφραν εργαζόταν στην ισπανική Λούγκο μέχρι τις 11 Οκτωβρίου.

Ο

δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η Αλ Γουάσλ και ο Παναθηναϊκός μίλησαν με το περιβάλλον του Χουάνφραν, αλλά δεν αναφέρει την αντίδραση του 44χρονου προπονητή.

O Xουάνφραν ανέλαβε τη Λούγκο στις 20 Ιουνίου, αλλά απολύθηκε μετά από 11 παιχνίδια με απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Βέβαια, είναι προφανές πως ακόμα και αν είχε σημειωθεί η κρούση, πως πλέον δεν υφίσταται θέμα, αφού ο Αλαφούζος κατέληξε στον Μπόλονι…

| El Al-Wasl de Emiratos Árabes y Panathinaikos han contactado con el entorno de Juanfran García para que sea su entrenador. El hecho de no poder entrenar este curso en España podría abrirle las puertas del extranjero para seguir en los banquillos. pic.twitter.com/G3vYLe7wQD

— Juancar Navacerrada (@juancarNavacerr) October 18, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα