Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Πέλκα

22:01 22/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ανησυχία και έντονο προβληματισμό προκάλεσε στον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του ο τραυματισμός του Δημήτρη Πέλκα στο ντέρμπι με τον Αρη, με τον διεθνή άσο στο 15’ να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Λημνιό.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ωστόσο, χθες έβγαλε κανονικά την προπόνηση και αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ

να ξεκινήσει βασικός στο αποψινό παιχνίδι με τους Κίτρινους.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ωστόσο, ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και ο Αμπέλ Φερέιρα υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή, αλλάζοντας τα σχέδιά του. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός την Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Από τις εξετάσεις θα φανεί πόσο σημαντικός είναι ο τραυματισμός του, αλλά και πόσες ημέρες θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο σαββατοκύριακο ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο δεν θα αγωνιστεί σίγουρα ο Μάτος, καθώς αποβλήθηκε στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα