Πρόεδρος Ζάμαλεκ: «Ο Μπενσαρκί δεν πωλείται»

18:50 12/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Στα μεταγραφικά σενάρια που αναφέρονται στον Μπενσαρκί αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, Μορτάδα Μανσούρ, με τον ισχυρό άνδρα της αιγυπτικής ομάδας να τονίζει ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δεν πωλείται.

«Ο Μπενσαρκί δεν πωλείται», απάντησε χωρίς να δεχθεί άλλη ερώτηση ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, με το ρεπορτάζ του «beinsports» να αναφέρει ότι οι παράγοντες του αφρικανικού συλλόγου δεν θέλουν να πουλήσουν τον διεθνή εξτρέμ τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς λόγω του κορωνοϊού δεν θα πάρουν τα χρήματα που πιστεύουν ότι αξίζει ο 25χρονος άσος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπενσαρκί

έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ φέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζάμαλεκ, έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 21 παιχνίδια. Εμφανίσεις, που έκαναν πολλές ομάδες της Ευρώπης να στρέψουν το βλέμμα τους στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα πάνω στον 25χρονο εξτρέμ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι Γάλλοι, ο Μπενσαρκί έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από Μονπελιέ, Νις, Στρασμπούρ, Τραμπζονσπόρ και Σταντάρ Λιέγης, με τον Ολυμπιακό να χαρακτηρίζεται επίσης ως ένας από τους υποψήφιους μνηστήρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα