Πρεβολαράκης: Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

21:41 10/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης, που διεξάγεται στη Ρώμη, βρίσκεται ο Γιώργος Πρεβολαράκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε στα 77κ. της Ελληνορωμαϊκής και θα αγωνιστεί αύριο στα ρεπεσάζ.

Ο Πρεβολαράκης βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το ξεκίνημά του ήταν εντυπωσιακό και επικράτησε στον προκριματικό γύρο του Λιθουανού Γκαλκίνας με 5-1. Στη φάση των «16» έπιασε εκ νέου υψηλά στάνταρ απόδοσης και νίκησε με 7-3 τον Φιλανδό Χαλμεσμαέκι.

Στα προημιτελικά

ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Αζέρο Σουλεϊμάνοφ. Σε ένα συναρπαστικότατο παιχνίδι που ήλεγχε από την αρχή, ο Πρεβολαράκης ηττήθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Συγκεκριμένα αν και προηγήθηκε με 4-0, στα 7» πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού το σκορ ήταν 4-4, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Σε εκείνο το σημείο ο Σουλεϊμάνοφ πήρε δύο πόντους και τελικά νίκησε με πτώση.

Ο Αζέρος έφτασε έως τον τελικό και έδωσε στον Πρεβολαράκη μία δεύτερη ευκαιρία. Αύριο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μνατσακανιάν (Βουλγαρία) – Μαφετσόλι (Ιταλία) και αν νικήσει τότε θα αγωνιστεί απέναντι στον Αρμένιο Τσαλιάν για το χάλκινο μετάλλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα