Που θα παίζει την επόμενη σεζόν ο Καλάθης; (poll)

21:43 13/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Το σενάρια που ακούγονται είναι πολλά για το μέλλον του Νικ Καλάθη. Θα μείνει στον Παναθηναϊκό, θα αποφασίσει να ψάξει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του, το οποίο ενδέχεται και να είναι και το τελευταίο μεγάλο του.

Ότι και να συμβεί, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων αυτήν την περίοδο στην Ευρωλίγκα και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η επιστροφή του στις ΗΠΑ μοιραία ανάγκασε τον κόσμο να πιστέψει ότι το μέλλον του είναι

αβέβαιο στον Παναθηναϊκό, την ώρα που και ο ίδιος γνωστοποίησε στην Πράσινη ΚΑΕ όσα θα ήθελε για να παραμείνει μέλος της.

Τι γίνεται στην υπόθεσή του; Οι ομάδες ερίζουν για το συμβόλαιό του, ενώ γράφτηκε σε ελληνικό Μέσο πως και ο Ολυμπιακός περιμένει στην γωνία εάν πάρει την ελευθέρας του. Παράλληλα έχει υπάρξει έντονη φημολογία πως ο Τσάβι Πασκουάλ αναζητά τη νέα συνεργασία μαζί του, στην Ζενίτ αυτήν την φορά. με τους Ρώσους να είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο, που δύσκολα θα δούμε στην Ευρωλίγικα εν μέσω κορωνοϊού.

Η ιστορία του Νικ Καλάθη έχει μπόλικο… ζουμί ακόμα. Ομάδες θα ενδιαφερθούν αυτόματα εάν μείνει όντως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν είναι και απίθανο να πραγματοποιήσουν ρελάνς οι Πρασινοι για να τον κρατήσουν, ενάντια σε όσα λέγονται αυτό το διάστημα και το unfollow του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram.

Κανείς δε ξέρει ακριβώς ποιο θα είναι το μέλλον του Καλάθη και που θα παίζει την επόμενη σεζόν. Εικασίες γίνονται, το ρεπορτάζ τώρα τονίζει ότι θα προχωρήσει σε ένα… βελούδινο διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό και θα ψάξει το νέο του σταθμό της καριέρας του.

Ποιο θα είναι λοιπόν το επόμενο βήμα του; Ο Παναθηναϊκός; Ή μία άλλη ομάδα; Η και ακόμα το ΝΒΑ;

Keywords
Τυχαία Θέματα