Πόρτο : Ετοιμάζει την επιστροφή του Χουλκ (pic & vid)

Πρόκειται για το πιο δυνατό σουτ στην ιστορία του Champions League. Ο Χουλκ μπορεί να μην έπαιξε για κάποιο κορυφαίο κλαμπ, ωστόσο άφησε το δικό του στίγμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πριν αποχωρήσει για την Κίνα, το 2016. Η ώρα της μεγάλης επιστροφής, ωστόσο, πλησιάζει.

Ο 34χρονος, πλέον, εξτρέμ, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Σανγκάη SIPG, το οποίο εκπνέει τον ερχόμενο Γενάρη. Σύμφωνα με την «Ojogo»,

η Πόρτο είναι εκείνη που παλεύει να τον πείσει, να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, έχει καταθέσει πρόταση στον Βραζιλιάνο άσο για μονοετές συμβόλαιο, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να κλείσει την καριέρα του σε γνώριμα λημέρια.

Στην πρώτη του θητεία στους «δράκους» αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν (2008-12). Συνολικά, μέτρησε 77 τέρματα και 61 ασίστ σε 169 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Hulk is part of Porto's January plans as the 34-year-old can join for free as his Shanghai SIPG contract expires next month [O Jogo].

The former captain, who scored 78 times and won 12 titles in his four years at Porto, said earlier this year "it would be a dream to return". pic.twitter.com/Crv9wcWzVT

— Jan Fredrik Hagen (@PortuBall) November 17, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα