Πόρτο- Μπενφίκα 3-2 (vid)

00:56 9/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου έμεινε η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊνσάο που επικράτησε 3-2 της Μπενφίκα στο «Ντραγκάο» και μείωσε τη διαφορά στην κορυφή από τη μεγάλη της αντίπαλο στους τέσσερις βαθμούς.

Ελληνικό ενδιαφέρον είχε το «classico» της Πορτογαλίας, με τους Σέρτζιο Κονσεϊνσάο, Ιβάν Μαρκάνο και Σέρζιο Ολιβέιρα να τίθενται αντιμέτωποι με τους Κώστα Σάμαρη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Εκείνος που έμελλε

μάλιστα να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, ήταν ο Ολιβέιρα, με τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, να νικάει με όμορφο γυριστό τον Βλαχοδήμο για το 1-0 στο 10ο λεπτό.

Ωστόσο στο 18’ οι Λουζιτανοί έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κάρλος Βινίσιους να σκοράρει από κοντά με προβολή , για το 1-1. Ο ρυθμός ήταν «φρενήρης» και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ, από πλευράς γηπεδούχων.

Στο 38′ ο Τέλες διαμόρφωσε το 2-1 από την λευκή βούλα, ενώ  στο 44’ μετά από γύρισμα του Μαρεγκά, ο Ντίας σκόραρε σε λάθος εστία για το 3-1.

Η Μπενφίκα δεν παράτησε το ματς και μείωσε σε 3-2, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βινίσιους στο 50′, αλλά τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με τους «δράκους» να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη στη μάχη του τίτλου.

ΠΟΡΤΟ: Μαρκεσίν, Πέπε (69’ Εμπεμπά), Μαρκάνο, Τέγιες, Ουριμπε, Ολιβέιρα, Ντίας, Οταβίνιο (85’ Φερέιρα), Κορόνα, Μαρεγκά (81’ Μαναφά), Τικίνιο

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα (85’ Ντιέγκο Σόουζα), Γριμάλδο, Ντίας, Φέρο, Τααράμπ (66’ Σεφέροβιτς), Πίτσι, Βάιγκλ (66’ Σάμαρης), Ράφα Σίλβα, Τσικίνιο, Βινίσιους

Δείτε τα highlights:

Keywords
Τυχαία Θέματα