Ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της δεκαετίας στην ΑΕΚ;

Η τελευταία δεκαετία τα είχε… όλα για την ΑΕΚ. Η Ένωση βίωσε την απόλυτη καταστροφή με τον υποβιβασμό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της και να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να στεφθεί πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια και να γίνει η ομάδα που έβαλε τέλος στο σερί τίτλων του Ολυμπιακού.

Οι Κιτρινόμαυροι είδαν την πτώση τους να έρχεται σταδιακά.

Το κύπελλο που κατέκτησαν απέναντι στον Ατρόμητο ήταν ο τελευταίος τίτλος ενός κύκλου που έμελλε να κλείσει άγαρμπα. Με την ομάδα να υποβιβάζεται. Τα δύο χρόνια μακριά από την μεγάλη κατηγορία κύλησαν γρήγορα, καθώς υπήρχε μπροστά η προοπτική. Μια προοπτική που περιελάμβανε τίτλους αλλά φυσικά και το γήπεδο.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην κατηγορία που ανήκει συνδυάστηκε με ένα ακόμα κύπελλο. Ενώ δύο χρόνια μετά ήρθε και το πρωτάθλημα, μαζί με την επιστροφή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιστροφή στην Ευρώπη είχε επέλθει νωρίτερα, όμως το να μπει ξανά η Ένωση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν μεγάλη υπόθεση.

Η ΑΕΚ κάπου έχασε ξανά τον δρόμο της και την τελευταία διετία έκανε βήματα πίσω. Η δεκαετία κλείνει με την Ένωση να ψάχνει και πάλι τα πατήματά της, προκειμένου οι επιτυχίες του 2018 να… επιστρέψουν σύντομα. Και αυτή τη φορά να πανηγυριστούν στη φυσική έδρα της ομάδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε αυτήν την διαδρομή υπήρχαν παίκτες που ξεχώρισαν. Ο καθένας για τον δικό του λόγο. Σας βάζουμε λοιπόν στο δίλημμα να επιλέξετε. Ποιος ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ σε αυτήν την δεκαετία; Ψηφίστε παρακάτω…

Keywords
Τυχαία Θέματα