Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη; (poll)

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη δεσπόζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τους Κιτρινόμαυρους για να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Το παιχνίδι θα γίνει σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια

και να ανυπομονούν για τη μεγάλη μάχη με την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες, πάντως, θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, με τους Πέδρο Μαρτίνς και Νίκο Κωστένογλου να μην έχουν στη διάθεσή τους σημαντικούς παίκτες.

Ο Πορτογάλος από τη μία δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βαλμπουενά, ο οποίος τραυματίστηκε πριν το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπενζιά, που κρίθηκε ανέτοιμος. Από την άλλη, ο τεχνικός της Ενωσης, Νίκος Κωστένογλου, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μάνταλο και Χουλτ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ζεράλδες και Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ και μάλιστα έχει πετύχει εντυπωσιακές νίκες στο Καραϊσκάκη. Από τη σεζόν 2010-2011 οι Πειραιώτες έχουν αντιμετωπίσει τους Κιτρινόμαυρους στο φαληρικό γήπεδο 7 φορές για το πρωτάθλημα και έχουν απολογισμό 6 νίκες και μόλις 1 ήττα. Πέρσι, οι Ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει με 4-1 την Ενωση, παρότι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ.

Ποιος θα πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι του Καραϊσκάκη; Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την υπεροχή του, να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς… Θεσσαλονίκη μεριά και να προκαλέσει τριγμούς στην ΑΕΚ, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου από την άλλη θέλει μια μεγάλη εμφάνιση – νίκη στο φαληρικό γήπεδο, που θα τον εδραιώσει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα και θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ψηφίστε στο γκάλοπ του «10» ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το αποτέλεσμα στο αποψινό ντέρμπι:

Keywords
Τυχαία Θέματα