Πλήγμα στην ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, χάνει Αστέρα!

16:47 31/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1/9, 21:30) για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Ο αρχηγός της Ενωσης αγωνιζόταν με σφίξιμο στη γάμπα από το 30ο λεπτό του παιχνιδιού με την Τράμπζονσπορ για το Europa League και στο ημίχρονο ζήτησε

τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου για να καταφέρει να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Τελικά, δεν άντεξε και στο 81’ έγινε αλλαγή. Το βράδυ της Παρασκευής ο Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υποστεί θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο. Ο αρχηγός της Ενωσης θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά ακόμα δεν μπορεί να γίνει λόγος για το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Euro. Αντίθετα ο Μιχάλης Μπακάκης θα είναι κανονικά στην αποστολή, παρά το πρόβλημα που αποκόμισε από το μεσοβδόμαδο ματς με την Τράμπζονσπορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα