Πιτίνο: «Δεν μπορείς να κερδίσεις, όταν τους αφήνεις να σουτάρουν με αυτά τα ποσοστά»

00:25 10/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Στα υψηλά ποσοστά της Αρμάνι στάθηκε ο Ρικ Πιτίνο, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ιταλική ομάδα με 96-87 στο Μιλάνο, για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο έμπειρος τεχνικός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε επίσης στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει το απόλυτο στην έδρα της και να πάρει τουλάχιστον ένα από τα δύο εκτός έδρας ματς που έχει να δώσει στην επόμενη 6άδα αγώνων.

Συγκεκριμένα,

ανέφερε:

«Δεν μπορείς να κερδίζεις ματς, όταν αφήνεις τις άλλες ομάδες να σουτάρουν με αυτά τα ποσοστά, με 48,8% στα δίποντα και 46.7% στα τρίποντα. Ήθελα η ομάδα μου να κρατήσει τους αντιπάλους στο 33% στο τρίποντο ή και πιο χαμηλά. Η Euroleague είναι διαφορετική από το ΝΒΑ. Για να είσαι πετυχημένος χρειάζεσαι συγκεκριμένα πράγματα. Θέλαμε να πάρουμε δύο εκτός έδρας νίκες αυτές τις δύο εβδομάδες. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε τουλάχιστον μία.

Έχουμε πλέον τέσσερα εντός έδρας ματς στις επόμενες έξι αγωνιστικές. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας και στη συνέχεια να πάρουμε ένα από τα δύο εκτός έδρας ματς σε αυτό το διάστημα. Είμαστε ακόμα εντός στόχου. Κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ. Θέλαμε και τον αγώνα με την Αρμάνι, όμως εκείνη έπαιξε καλύτερα. Συγχαρητήρια για την επιθετική της λειτουργία».

Keywords
Τυχαία Θέματα