Πιο κοντά στην κορυφή!

14:25 25/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Στη Σόλνα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της σεζόν η γηπεδούχος ΑΙΚ φιλοξενεί τη Νόρκεπινγκ με στόχο να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάλμε στους 3 πόντους. Βρίσκεται ισόβαθμη με την Τζουργκάρντεν στη 2η θέση με 24 πόντους, 3 περισσότερους από την 4η Γκέτεμποργκ.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η ΑΙΚ πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, έτρεχε ένα αήττητο σερί 6 αγώνων με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ η τελευταία αποτυχία της ήρθε στις 29 Απριλίου. Στο πιο πρόσφατο επίσημο παιχνίδι της επικράτησε της Χάμαρμπι με 2-0 εντός έδρας, ενώ σε φιλικό που έδωσε την προηγούμενη

βδομάδα, για να μείνει σε ρυθμό παιχνιδιών, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Χάκεν.

Η Νόρκεπινγκ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Βρισκόταν επίσης σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή με 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια. Πιο πρόσφατα επικράτησε της Εσκιλστούνα εκτός έδρας με 0-2, ενώ έχει να ηττηθεί μακριά από την έδρα της από τον Απρίλη.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα ΑΙΚ – Νόρκεπινγκ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα