Πέλκας : «Είναι τελικός και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί»

15:06 24/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας, υποστηρίζοντας πως ο αγώνας είναι τελικός και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση.

Αν συμφωνεί ότι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν είναι από τα πιο κρίσιμα: «Εύχομαι να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να φύγε γρήγορα ο κορωνοϊός και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Υπάρχει πίεση, είναι ωραίο να ζεις με αυτή. Έχουμε μάθει να ζούμε

με την πίεση. Είναι τελικός και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Για το πόση πίεση δημιουργεί στην ομάδα το FFP: «Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί η ομάδα χρειάζεται τα έσοδα. Εμείς, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα και να βοηθηθούμε. Πέρυσι αδικήσαμε τους εαυτούς μας που δεν παίξαμε στην Ευρώπη. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί στα πόδια της».

Για το καλοκαίρι που είναι διαφορετικό και ότι το ματς είναι μονό χωρίς κόσμο: «Είναι μια περίεργη περίοδος για όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, Το είδαμε στα Play Off πως είναι να παίζεις χωρίς κόσμο, αν και εμείς το έχουμε ζήσει και παλαιότερα, αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Όσον αφορά τον μονό αγώνα θέλουμε να είμαστε η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Για την περσινή σεζόν και τους φετινούς στόχους: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Στο τέλος σώσαμε κάπως την κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν κοιτάμε μακριά βήμα – βήμα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε παλαιότερα και για το αν έχουν μελετήσει τον αντίπαλο: «Όταν είχαμε προκριθεί επί της Φενέρ ήμουν στις ακαδημίες και είχα χαρεί που κέρδισε η ομάδα μου. Δεν θέλω να σχολιάσω άλλα θέματα είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα