ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης μετά από… 107 μέρες

17:36 6/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Η βαριά ήττα από τον Άρη, σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση που είχαν ορισμένοι βασικοί ποδοσφαιριστές, θα φέρει στον ΠΑΟΚ μια σειρά από αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας.

Η αρχή θα γίνει στο ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ και θα συνεχιστεί στο ματς με την ΑΕΚ. Η πρώτη και σημαντική αλλαγή θα γίνει στη θέση του τερματοφύλακα

με τον Ζίβκο Ζιβκοβιτς να παραδίδει τα γάντια του στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Σέρβος τερματοφύλακας σε 12 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα δέχτηκε 11 γκολ , ενώ  σε επτά μόλις αγώνες κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο 30χρονος πορτιέρο πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Άρη και φέρει ευθύνη για τα δύο από τέσσερα γκολ που δέχθηκε στο Βικελίδης. Ο Αμπέλ Φερέιρα για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, δίνοντάς του χρόνο να ηρεμήσει επαναφέροντας μετά από 107 ημέρες τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Δικεφάλου.

Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει την ευκαιρία που έψαχνε να επιστρέψει ως βασικός στα γκολπόστ του ΠΑΟΚ και αν καταφέρει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του αγώνα τότε θα είναι πρώτος υποψήφιος και στο ματς της Κυριακής (12/12) με την ΑΕΚ. Ο Πασχαλάκης να θυμίσουμε είχε χάσει την θέση του στην αναμέτρηση της Τούμπας με τον Άρη 2-2 και επιστρέφει και πάλι στην εστία των Ασπρόμαυρων μετά από ένα παιχνίδι με τον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα