ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες βουτιές για τους πρωταθλητές

12:19 17/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Τελευταίες ανάσες για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς έχουμε μπει στην τελευταία εβδομάδα των καλοκαιρινών τους διακοπών. Οι Έλληνες επέλεξαν κάποιοι νησί του Αιγαίου και φυσικά την Χαλκιδική, άλλοι (κυρίως οι ξένοι) ταξίδεψαν στις πατρίδες τους.

Όπου κι αν πήγαν όπως κι αν πέρασαν την επόμενη Τρίτη(25/6) θα πρέπει να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου

οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ. Οι πρώτες προπονήσεις θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας μέχρι το τέλος του μήνα.

Την πρώτη ημέρα του Ιούλη ο Δικέφαλος θα μεταβεί στην Ολλανδία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιουλίου. Στη συνέχεια αφού επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα στις 18 Ιουλίου θα επιστρέψει και πάλι στη χώρα της τουλίπας μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Οι Ασπρόμαυροι στην Ολλανδία θα δώσουν οχτώ φιλικά παιχνίδια απέναντι στις εξής ομάδες: 3/7: ΑΖ Άλκμααρ, 6/7: Νόρτζελαντ, 9/7: Τσβόλε. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ρουμανία στις 12 Ιουλίου για ν’ αντιμετωπίσει την Κλουζ. Στην επιστροφή στην Ολλανδία θα αντιμετωπίσει στις 20/7 την Άντερλεχτ, ενώ 27 Ιουλίου θα συμμετάσχει σε τουρνουά και θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε δύο διαφορετικά 45λεπτά τις Αλ Ταβόν και Φορτούνα Σιτάρντ. Υπάρχει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στις 24 Ιουλίου όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο αντίπαλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα