ΠΑΟΚ: «Ντόπες» από Σαββίδη στους παίκτες!

21:56 28/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και πλέον μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη σλοβάκικη ομάδα (28/8, 20:00), για τα πλέι οφ του Europa League.  Οι Ασπρόμαυροι στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκαν με 1-0 και πλέον με τον κόσμο στο πλευρό τους καλούνται κάνουν την ολική ανατροπή!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας

την Τετάρτη ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για τη μάχη με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και στη συνέχεια η αποστολή του Δικέφαλου κατέλυσε στο ξενοδοχείο, όπου θα διανυκτερεύσει πριν το ματς. Το βράδυ μάλιστα επισκέφθηκε την ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης, με το αφεντικό του ΠΑΟΚ να μιλάει στον Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές του και να τους εμψυχώνει ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων έδωσε το… σύνθημα για την αντεπίθεση και απέδειξε έμπρακτα τη στήριξη του στον Πορτογάλο προπονητή και τους παίκτες της ομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει από τος ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να τα δώσουν όλα και με τη βοήθεια των «ασπρόμαυρων» φιλάθλων να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ, Γιώργος Σαββίδης, μάλιστα ανέβασε στα social media φωτογραφία από την ομιλία του Ιβάν στους παίκτες του Δικεφάλου.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα