ΠΑΟΚ: Νέα σενάρια για Σπόρτινγκ και Φερέιρα

14:33 5/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αμπέλ Φερέιρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «O Jogo», το όνομα του τεχνικού του ΠΑΟΚ παραμένει στα υπόψιν των ανθρώπων της πορτογαλικής ομάδας, αφού θεωρείται ο ιδανικότερος για να αντικαταστήσει τον Ζορζέ Σίλας στον πάγκο του συλλόγου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η

διοίκηση φαίνεται πως δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον 43χρονο τεχνικό.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στην Λισαβόνα θεωρούν πως Φερέιρα θα ήταν ο κατάλληλος για να αναλάβει τη διάδοχη κατάσταση και είναι πρόθυμοι να χτυπήσουν ξανά την πόρτα του ΠΑΟΚ στην επόμενη μεταγραφική περίοδο για να ενημερωθούν για τις οικονομικές απαιτήσεις του «Δικέφαλου».

Υπενθυμίζεται πως τα «λιοντάρια» είχαν έρθει σε επαφή με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης και νωρίτερα μέσα στη σεζόν, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για την απόκτηση του Πορτογάλου, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Πλέον, μένει να φανεί αν θα επιστρέψουν καλύτερα προετοιμασμένοι και με βελτιωμένη πρόταση για τον ΠΑΟΚ, η οποία θα πείσει τους «ασπρόμαυρους» να επιτρέψουν την αποχώρηση του Φερέιρα έπειτα από μόλις ένα χρόνο παρουσίας του στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα