ΠΑΟΚ: Με την πλάτη στον τοίχο

12:51 13/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, έβγαλε και πάλι στην επιφάνεια τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φετινός ΠΑΟΚ. Πλέον στο Ασπρόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει έκδηλη ανησυχία πως αν δεν σοβαρευτούν οι άμεσοι πρωταγωνιστές υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί και η δεύτερη θέση καθώς η ΑΕΚ τον «έπιασε» στην βαθμολογία, ενώ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ

στο Ηράκλειο.

Επόμενος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός με τους Θεσσαλονικείς να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και με αρκετά προβλήματα. Ωστόσο καλείται να σταθεί όρθιος στο ΟΑΚΑ και να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του καλούνται να βγάλουν αντίδραση, και να δώσουν μια χαρά στον κόσμο του καθώς η υπομονή έχει στερέψει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από χθες θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιόζιπ Μίσιτς. Ενός ποδοσφαιριστής που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ομάδας. Η απουσία του είναι ένα πλήγμα, αν σκεφτεί κανείς πως νοκ άουτ είναι και ο Αουγκούστο. Ταυτόχρονα υπάρχουν και επιστροφές όπως αυτές των Ίνγκασον και Γιαννούλη που θα δώσουν λύσεις στην άμυνα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Πασχαλάκης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βιεϊρίνια διεκδικεί τη θέση από τον Μάτος και στο αριστερό επιστρέφει ο Γιαννούλης. Ο Ινγκασον θα είναι το ένα στόπερ με τους Βαρέλα και Μιχάι να διεκδικούν την δεύτερη θέση. Στα χαφ θα είναι ο Ελ Καντουρί με τον Εσίτι. Στις πτέρυγες οι Μπίσεσβαρ και Λημνιός στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα