ΠΑΟΚ: Η Τραμπζονσπόρ, η Μπεσίκτας και το CAS

23:24 25/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Στον ΠΑΟΚ είχαν στραμμένη την προσοχή στην τελευταία αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος. Ο λόγος;
Ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων που θα έφερνε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στους ισχυρούς της κλήρωσης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ

αυτή δεν ήρθε, καθώς η Σίβασπορ ηττήθηκε από την Γκοζτέπε με 3-1 ενώ η Μπεσίκτας πέρασε από την έδρα της Γκεντσλερμπιρλιγκί με 3-0, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανατροπή, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της βαθμολογίας με 62 βαθμούς.
Έτσι κέρδισε το… εισιτήριο για την τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League αφού η Τραμπζονσπόρ, έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παράβαση του Financial Fair Play.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση της 10ης Αυγούστου θα είναι στους ανίσχυρους αν και εκκρεμεί η έφεση της Τραμπζονσπόρ στο CAS.
Εάν δικαιωθεί τότε η ομάδα της Τραπεζούντας πάρει τη θέση της Μπεσίκτας και ο ΠΑΟΚ θα πάει στους ισχυρούς. Η απόφαση του CAS να αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Σε περίπτωση που η Μπεσίκτας βγει… νικήτρια από αυτήν την υπόθεση τότε οι Θεσσαλονικείς θα έχουν ως πιθανούς αντιπάλους την Μπεσίκτας (Τουρκία), την Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) ή την Ραπίντ Βιένης (Αυστρία) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα