ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Ελ Καντουρί με την ΑΕΚ

21:42 30/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Άμπελ Φερέιρα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει στη διάθεση του τους Βιεϊρίνια και Πέλκα, οι οποίοι είναι τραυματίες. Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια

και Δημήτρης Πέλκας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το επικείμενο παιχνίδι. Στην αποστολή επιστρέφει ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κρέσπο και Ζαμπά , ο Μίσιτς και ο τραυματίας Ντόουγκλας .

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Μάτος , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Τσιγγάρας , Στοχ , Λημνιός , Λάμπρου , Άκπομ , Σφιντέρσκι , Τζόλης .

View this post on Instagram

#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 5η αγωνιστική των #PlayOffs της #slgr #PAOKAEK #squad

A post shared by PAOK FC (@paok_fc) on Jun 30, 2020 at 11:13am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα