ΠΑΟΚ: Αποφασίζουν για Ενρίκε

12:49 14/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Άλλη μια δύσκολη υπόθεση καλούνται να διαχειριστούν στον ΠΑΟΚ και είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και στην Τούμπα καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους για το αν θα τον διατηρήσουν στους κόλπους της ομάδας ή θα τον ενημερώσουν πως δεν πρόκειται να επεκταθεί το συμβόλαιο του.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, τις τελευταίες ώρες ο εκπρόσωπος

του Πέδρο Ενρίκε και αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί στα γραφεία της Τούμπας για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της ανανέωσης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Μέχρι στιγμής και με βάση τα δεδομένα, υπάρχει μια θετική προδιάθεση από πλευράς ποδοσφαιριστή, παρότι έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες στην πατρίδα του.

Ο 29χρονος επιθετικός με πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσής του, όπως και στις σειρήνες για την επιστροφή του στη Βραζιλία λέγοντας τα εξής: «Είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες όταν ένας παίκτης μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Έχω μιλήσει με κάποιες από αυτές τις ομάδες, αλλά τους έχω πει ευθέως “έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Από την άλλη ο Αμπέλ Φερέιρα είναι αυτός που θα αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του Πέδρο Ενρίκε. Ο τεχνικός του Δικεφάλου, όπως έδειξε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, τόσο μέσα από τα φιλικά όσο και μέσα από τις προπονήσεις, υπολογίζει στα πλάνα του τον Βραζιλιάνο. Το σίγουρο είναι πως μέχρι να «πετάξει» εκ’ νέου για την Ολλανδία η αποστολή του ΠΑΟΚ θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα