ΠΑΟΚ : Ξέρει το σχήμα όχι ακόμα τα πρόσωπα (vid)

21:49 24/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε την προετοιμασία του με μια προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία με τους παίκτες να είναι σε πολύ καλή ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League. Αυτός που δείχνει να πονοκεφαλιάζει είναι ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός

δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Το μόνο στανταράκι για τον 42χρονο προπονητή είναι το σχήμα 3-4-3 μιας και το θεωρεί σ’ αυτή την χρονική στιγμή και με το υπάρχον το ιδανικό για να φέρει νίκες.

Με βάση τα όσα δοκίμασε τις προηγούμενες ημέρες ο Πασχαλάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τους Βαρέλα, Ινγκασον και Μιχαηλίδη, να είναι η τριάδα των αμυντικών. Στ’ αριστερά θα είναι ο Γιαννούλης, ενώ στα δεξιά έρχεται το πρώτο δίλλημα. Λημνιός ή Ροντρίγκο να διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Πάμε τώρα και στα δυσκολότερα. Στον άξονα, ο Σβαμπ θεωρείται σίγουρος, ενώ μάχη δόθηκε μεταξύ των Ελ Καντουρί και Εσίτι, για την άλλη θέση. Στην επίθεση, Πέλκας και Ακπομ αναμένεται να ξεκινήσουν, ενώ αναζητείται ο τρίτος της παρέας μεταξύ των Μπίσεσβαρ και Τζόλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα